Elective and complementary studies

Early childhood education, child and family work (15 cr)

AVOIN-VAROSK2020

Description

Opinnoissa saa valmiuksia varhaiskasvatustyön konteksteissa ja verkostoissa tapahtuviin työ-, ohjaus- ja neuvontatehtäviin.

Varhaiskasvatus, lapsi- ja perhetyö -osaamiskokonaisuuden opinnot kuuluvat Diakin varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuuden antavaan opintopolkuun. Tutustu kelpoisuuden saavuttamiseksi vaadittaviin opintoihin. (not translated)

Duration

0.5

Language

Finnish

Optionality

All compulsory

Prerequisite description

Osaamiskokonaisuus soveltuu sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille sekä moniammatillisissa yhteistyöverkostoissa toimiville ammattilaisille. Opinnoissa tarvitaan lapsi- ja perhetyön perusteiden hallintaa. Lisäksi opiskelijalla on hyvä olla sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmiin, käytäntöihin ja yhteistyöverkostoihin liittyvää tietoa ja tuntemusta ennen ao. opintojen suorittamista.

Olet voinut hankkia osaamista sekä muodollisessa koulutuksessa (aiemmat opinnot) tai muutoin esim. työkokemuksen kautta. Tutustu Tarvittava aikaisemmin hankittu osaaminen -osiossa mainittujen opintojen kuvauksiin ja varmista, että sinulla on välttämättömät pohjatiedot ja -taidot ennen kuin ilmoittaudut osaamiskokonaisuuteen. Mikäli sinulla ei ole kaikkea tarvittavaa osaamista tai tarvitset päivitystä osaamiseesi, löydät tarvittavat opinnot Diakin avoimen amk:n opintotarjonnasta. (not translated)

Further information

Osaamiskokonaisuus on avoimen amk:n opintotarjonnassa yleensä seuraavasti
- Helsinki: kevät- ja syyslukukausi, monimuotototeutus
- Oulu: ei toteuteta
- Pieksämäki: kevätlukukausi, monimuotototeutus
- Pori: syyslukukausi, monimuotototeutus
- Turku: ei toteuteta

Opintojen suorittaminen edellyttää opetukseen osallistumista (verkossa ja kampuksella) toteutussuunnitelmassa ja lukujärjestyksessä kuvatulla tavalla.

Ilmoittaudu mukaan hakemalla opintoja kokonaisuuden nimellä Diakin avoimen amk:n ilmoittautumisportaalista tai tarkista suora ilmoittautumislinkki Diakin avoimen amk:n nettisivuilta.

Kokonaisuuteen kuuluvat opintojaksoihin voi myös osallistua erikseen, avoimen amk:n normaalin opintotarjonnan mukaisesti.

Huom: Kaikki kurssien lisätiedoissa näkyvät toteutukset eivät välttämättä ole avoimen amk:n opintotarjonnassa. Mikäli et löydä ilmoittautumisportaalista yhtään avointa toteutusta, voit tiedustella seuraavaa toteutuskertaa avoimen amk:n opintotoimistosta. (not translated)

AVOIN-VAROSK-0 Required prior competences 0 cr
PER0005A20S Family work and child welfare 5 cr
AVOIN-VAROSK Early childhood education, child and family work 15 cr
VAR0105A20S Basics of early childhood education 5 cr
VAR0205A20S Supporting children’s development and learning in early childhood education 5 cr
VAR0305A20S Pedagogical methods of early childhood education and methods of child and family work 5 cr