Elective and complementary studies

Competence for disability work

AVOIN-OVAOSK

Description

Mietitkö, mikä ala sinua kiinnostaisi? Etsitkö koulutusväylää merkitykselliseen työhön? Olisiko ihmisläheinen ohjaustyö sinun juttusi? Haluaisitko laajentaa kelpoisuuttasi uusille urille vammaistyöhön? Etsitkö alaa, jolla työllistymistilanne on erittäin hyvä?

Osaamista vammaistyöhön -opinnot Diakonia-ammattikorkeakoulun avoimessa amk:ssa on hyvä ja joustava mahdollisuus kurkistaa ammattikorkeakouluopintoihin ja vammaisalan sisältöihin, liittää ammattikorkeakouluopintoja osaksi toisen asteen tutkintoasi tai laajentaa esimerkiksi sairaanhoitaja-, sosionomi- tai yhteisöpedagogitutkintoasi ja -osaamistasi vammaisalalle. (not translated)

Language

Finnish

Optionality

Select according to specific criteria: 2 - 39 cr

Optionality information

Malliopintopoluissa et voi kerralla ilmoittautua kaikkiin kokonaisuuteen kuuluviin opintoihin, samoin kuin osaamiskokonaisuuksissa. Sen sijaan voit etsiä suositelluista opinnoista juuri omaa osaamistasi täydentäviä opintoja ja ilmoittautua niihin omaan tilanteeseesi sopivalla suoritustahdilla.

Osaamista vammaistyöhön -opinnot voit suorittaa kokonaan (39 op) tai voit valita siitä osia omaa aiempaa osaamistasi täydentäväksi ”paketiksi”, jolla rakennat vammaistyön osaamista. Tarkista ajankohtainen opintotarjonta ja ilmoittaudu mukaan haluamiisi opintoihin Diakin avoimen amk:n verkkokaupassa. (not translated)

Further information

Kokonaisuuteen valitut opinnot toteutetaan kaikki verkko-opintoina. Osassa opintojaksoista on aikaan sidottuja opetus- ja ohjaustunteja Zoomissa, osa on kokonaan itsenäisesti suoritettavissa. Tutustu alla yksittäisten opintojen ydinsisältöihin ja tavoitteisiin klikkaamalla sen nimeä listassa. (not translated)

AVOIN-OVAOSK0 PREPARATION FOR ONLINE COURSES 2 cr
OKI0001A21S Getting a grip on writing - towards written communication skills needed in higher education 1 cr
DIO0001A18S Tools for learning 1 cr
AVOIN-OVAOSK1 THEORETICAL STUDIES IN DISABILITY WORK 17 cr
YHT3002A20S Disabilities 2 cr
VAM0105A15S Diversity in disability and in its care 5 cr
VAM0205A15S Disability policy and service counselling 5 cr
VAM0305A17S Augmentative communication methods and other methods 5 cr
AVOIN-OVAOSK2 RECOMMENDED ADDITIONAL STUDIES 10 cr
HYV0005A15S Wellbeing technologies 5 cr
AVOIN-OVAOSK2-VKP Viittomakielen perusteet (not translated) 5 cr
VKP0103A20S Finnish Sign Language 1 3 cr
VKP0202A15S Culture of the deaf 2 cr