Elective and complementary studies

Entrepreneurship and societies (20 cr)

AVOIN-YRIOSK2019

Description

Opinnoissa saa valmiuksia yrittäjämäiseen toimintaan, yrittäjyyteen sekä järjestöissä ja työelämäverkostoissa toimimiseen. (not translated)

Duration

0.5

Language

Finnish

Optionality

All compulsory

Prerequisite description

Osaamiskokonaisuus on suunnattu kaikille yrittäjyydestä ja järjestöosaamisesta kiinnostuneille. Opiskelijalla on hyvä olla perustietoa oman alansa käytännöistä ja yhteistyöverkostoista ennen opintojen suorittamista. (not translated)

Further information

Osaamiskokonaisuus on avoimen amk:n opintotarjonnassa yleensä seuraavasti
- kampusten yhteinen verkkototeutus: kevätlukukausi

Opintojen suorittaminen edellyttää opetukseen osallistumista (verkossa) toteutussuunnitelmassa ja lukujärjestyksessä kuvatulla tavalla.

Ilmoittaudu mukaan hakemalla opintoja kokonaisuuden nimellä Diakin avoimen amk:n ilmoittautumisportaalista tai tarkista suora ilmoittautumislinkki Diakin avoimen amk:n nettisivuilta.

Kokonaisuuteen kuuluvat opintojaksoihin voi myös osallistua erikseen, avoimen amk:n normaalin opintotarjonnan mukaisesti.

Huom: Kaikki kurssien lisätiedoissa näkyvät toteutukset eivät välttämättä ole avoimen amk:n opintotarjonnassa. Mikäli et löydä ilmoittautumisportaalista yhtään avointa toteutusta, voit tiedustella seuraavaa toteutuskertaa avoimen amk:n opintotoimistosta. (not translated)

YRI0105A19H Entrepreneurship 5 cr
YRI0205A19H NGOs 5 cr
YRI0305A19H Professional communication and advocacy 5 cr
YRI0405A19H Professional networks 5 cr