Elective and complementary studies

Interpretation in the Professional Environment of Healthcare (15 cr)

AVOIN-TEROSK2019

Description

Opinnoissa perehdytään terveysalaan toimintaympäristönä, sille ominaisiin tulkkaustilanteisiin ja alaan liittyvään sanastoon ja käsitteisiin. (not translated)

Duration

0.5

Language

Finnish

Optionality

All compulsory

Prerequisite description

Kokonaisuus soveltuu asioimistulkkina työskenteleville osaamisen laajentamiseen ja syventämiseen. Osallistuminen edellyttää, että hakija hallitsee tulkkauksen teoreettiset perusteet ja tulkin perustaidot (Diakin opintotarjonnasta erityisesti Tulkin etiikka ja ammatillisuus, Tulkkauksen perusteet ja Tulkin perustaidot). Lisäksi osallistujalta edellytetään molempien opiskelussa käytettävien työkielien vahvaa hallintaa. Kieliparin toinen työkieli on aina suomi. (not translated)

Further information

Osaamiskokonaisuus on avoimen amk:n opintotarjonnassa yleensä seuraavasti
- Helsingin-kampus: kevätlukukausi, monimuotototeutus

Opintojen suorittaminen edellyttää opetukseen osallistumista (kampuksella ja verkossa) toteutussuunnitelmassa ja lukujärjestyksessä kuvatulla tavalla.
Huom: Asioimistulkkauksen koulutus järjestetään monikampustoteutuksena. Osaan kontaktiopetuksesta voi osallistua verkossa etäyhteyden kautta, mutta kokonaisuuteen kuuluu aina jonkin verran lähiopetusta Helsingin-kampuksella.

Ilmoittaudu mukaan hakemalla opintoja kokonaisuuden nimellä Diakin avoimen amk:n ilmoittautumisportaalista tai tarkista suora ilmoittautumislinkki Diakin avoimen amk:n nettisivuilta.

Kokonaisuuteen kuuluvat opintojaksoihin voi myös osallistua erikseen, avoimen amk:n normaalin opintotarjonnan mukaisesti.

Huom: Kaikki kurssien lisätiedoissa näkyvät toteutukset eivät välttämättä ole avoimen amk:n opintotarjonnassa. Mikäli et löydä ilmoittautumisportaalista yhtään avointa toteutusta, voit tiedustella seuraavaa toteutuskertaa avoimen amk:n opintotoimistosta. (not translated)

SUY0405A19H Healthcare as a professional environment 5 cr
TUV0605A19H Interpreting 3 5 cr
TYV0405A19H Working languages and communication in healthcare 5 cr