Valinnaiset ja täydentävät opinnot

Yrittäjyys- ja järjestöosaaminen (20 op)

AVOIN-YRIOSK2019

Kuvaus

Opinnoissa saa valmiuksia yrittäjämäiseen toimintaan, yrittäjyyteen sekä järjestöissä ja työelämäverkostoissa toimimiseen.

Kesto (vuotta)

0.5

Kieli

suomi

Sisällön valinnaisuus

Kaikki pakollisia

Esitietovaatimukset

Osaamiskokonaisuus on suunnattu kaikille yrittäjyydestä ja järjestöosaamisesta kiinnostuneille. Opiskelijalla on hyvä olla perustietoa oman alansa käytännöistä ja yhteistyöverkostoista ennen opintojen suorittamista.

Lisätiedot

Osaamiskokonaisuus on avoimen amk:n opintotarjonnassa yleensä seuraavasti
- kampusten yhteinen verkkototeutus: kevätlukukausi

Opintojen suorittaminen edellyttää opetukseen osallistumista (verkossa) toteutussuunnitelmassa ja lukujärjestyksessä kuvatulla tavalla.

Ilmoittaudu mukaan hakemalla opintoja kokonaisuuden nimellä Diakin avoimen amk:n ilmoittautumisportaalista tai tarkista suora ilmoittautumislinkki Diakin avoimen amk:n nettisivuilta.

Kokonaisuuteen kuuluvat opintojaksoihin voi myös osallistua erikseen, avoimen amk:n normaalin opintotarjonnan mukaisesti.

Huom: Kaikki kurssien lisätiedoissa näkyvät toteutukset eivät välttämättä ole avoimen amk:n opintotarjonnassa. Mikäli et löydä ilmoittautumisportaalista yhtään avointa toteutusta, voit tiedustella seuraavaa toteutuskertaa avoimen amk:n opintotoimistosta.

YRI0305A19H Asiantuntijaviestintä ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen 5 op
YRI0205A19H Järjestötyö 5 op
YRI0405A19H Verkostot työelämässä 5 op
YRI0105A19H Yrittäjyys 5 op