Siirry suoraan sisältöön

Tulkkaus poliisi- ja oikeusalan toimintaympäristöissä (15 op)

Tunnus: AVOIN-POLOSK2019

Opetuskielet

  • suomi

Kuvaus

Opinnoissa perehdytään poliisi- ja oikeusalaan toimintaympäristönä, sille ominaisiin tulkkaustilanteisiin ja alaan liittyvään sanastoon ja käsitteisiin.

Esitietovaatimukset

Kokonaisuus soveltuu erityisesti asioimistulkkina työskenteleville osaamisen laajentamiseen ja syventämiseen. Osallistuminen edellyttää, että hakija hallitsee tulkkauksen teoreettiset perusteet ja tulkin perustaidot (Diakin opintotarjonnasta erityisesti Tulkin etiikka ja ammatillisuus, Tulkkauksen perusteet ja Tulkin perustaidot).
Lisäksi osallistujalta edellytetään molempien opiskelussa käytettävien työkielien vahvaa hallintaa. Kieliparin toinen työkieli on aina suomi.

Lisätiedot

Osaamiskokonaisuus on avoimen amk:n opintotarjonnassa yleensä seuraavasti
- Helsingin-kampus: kevätlukukausi, monimuotototeutus

Opintojen suorittaminen edellyttää opetukseen osallistumista (kampuksella ja verkossa) toteutussuunnitelmassa ja lukujärjestyksessä kuvatulla tavalla.
Huom: Asioimistulkkauksen koulutus järjestetään monikampustoteutuksena. Osaan kontaktiopetuksesta voi osallistua verkossa etäyhteyden kautta, mutta kokonaisuuteen kuuluu aina jonkin verran lähiopetusta Helsingin-kampuksella.

Ilmoittaudu mukaan hakemalla opintoja kokonaisuuden nimellä Diakin avoimen amk:n ilmoittautumisportaalista tai tarkista suora ilmoittautumislinkki Diakin avoimen amk:n nettisivuilta.

Kokonaisuuteen kuuluvat opintojaksoihin voi myös osallistua erikseen, avoimen amk:n normaalin opintotarjonnan mukaisesti.

Huom: Kaikki kurssien lisätiedoissa näkyvät toteutukset eivät välttämättä ole avoimen amk:n opintotarjonnassa. Mikäli et löydä ilmoittautumisportaalista yhtään avointa toteutusta, voit tiedustella seuraavaa toteutuskertaa avoimen amk:n opintotoimistosta.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
SUY0605A19H Poliisi- ja oikeusala toimintaympäristönä 5
TYV0605A19H Poliisi- ja oikeusalan työkielet ja viestintä 5
TUV0805A19H Tulkkaus 5 5