Siirry suoraan sisältöön

Osaamista vammaistyöhön (2-39 op)

Tunnus: AVOIN-OVAOSK

Opetuskielet

  • suomi

Kuvaus

Mietitkö, mikä ala sinua kiinnostaisi? Etsitkö koulutusväylää merkitykselliseen työhön? Olisiko ihmisläheinen ohjaustyö sinun juttusi? Haluaisitko laajentaa kelpoisuuttasi uusille urille vammaistyöhön? Etsitkö alaa, jolla työllistymistilanne on erittäin hyvä?

Osaamista vammaistyöhön -opinnot Diakonia-ammattikorkeakoulun avoimessa amk:ssa on hyvä ja joustava mahdollisuus kurkistaa ammattikorkeakouluopintoihin ja vammaisalan sisältöihin, liittää ammattikorkeakouluopintoja osaksi toisen asteen tutkintoasi tai laajentaa esimerkiksi sairaanhoitaja-, sosionomi- tai yhteisöpedagogitutkintoasi ja -osaamistasi vammaisalalle.

Sisällön valinnaisuuden lisätiedot

Malliopintopoluissa et voi kerralla ilmoittautua kaikkiin kokonaisuuteen kuuluviin opintoihin, samoin kuin osaamiskokonaisuuksissa. Sen sijaan voit etsiä suositelluista opinnoista juuri omaa osaamistasi täydentäviä opintoja ja ilmoittautua niihin omaan tilanteeseesi sopivalla suoritustahdilla.

Osaamista vammaistyöhön -opinnot voit suorittaa kokonaan (39 op) tai voit valita siitä osia omaa aiempaa osaamistasi täydentäväksi ”paketiksi”, jolla rakennat vammaistyön osaamista. Tarkista ajankohtainen opintotarjonta ja ilmoittaudu mukaan haluamiisi opintoihin Diakin avoimen amk:n verkkokaupassa.

Lisätiedot

Kokonaisuuteen valitut opinnot toteutetaan kaikki verkko-opintoina. Osassa opintojaksoista on aikaan sidottuja opetus- ja ohjaustunteja Zoomissa, osa on kokonaan itsenäisesti suoritettavissa. Tutustu alla yksittäisten opintojen ydinsisältöihin ja tavoitteisiin klikkaamalla sen nimeä listassa.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
AVOIN-OVAOSK0

VERKKO-OPINTOIHIN VALMISTAUTUMINEN

(Valitaan kaikki )

2
OKI0001A21S Otetta kirjoittamiseen - kohti korkeakouluopinnoissa tarvittavia kirjallisen viestinnän taitoja 1
DIO0001A18S Diakin oppimisen välineet 1
AVOIN-OVAOSK1

VAMMAISTYÖN TEORIAOPINNOT

(Valitaan kaikki )

17
YHT3002A20S Vammaisuus 2
VAM0105A15S Vammaisuuden ja vammaistyön moninaisuus 5
VAM0205A15S Vammaispolitiikka ja palveluohjaus 5
VAM0305A17S Puhetta tukevat ja korvaavat kommunikaatiomenetelmät ja muut vammaistyön menetelmät 5
AVOIN-OVAOSK2

SUOSITELTAVIA LISÄOPINTOJA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 )

0 - 10
HYV0005A15S Hyvinvointiteknologia 5
AVOIN-OVAOSK2-VKP

Viittomakielen perusteet

(Valitaan kaikki )

5
VKP0103A20S Suomalainen viittomakieli 1 3
VKP0202A15S Kuurojen kulttuuri 2