Siirry suoraan sisältöön

HAR21HS24HKI-SOSN Leiri- ja retkitoiminnan harjoittelu (5 op)

Toteutuksen tunnus: HAR2105A15S-3016

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.03.2024 - 18.03.2024

Ajoitus

19.08.2024 - 15.12.2024

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Kirkolliset tutkinnot

Kampus

Helsinki

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 100

Koulutus

  • Sosionomi (AMK), kirkon nuorisotyö

Opettaja

  • Sami Ritokoski

Ryhmät

  • A53sosn
    A53sosn

Tavoitteet

Opiskelija
- osaa suunnitella, toteuttaa ja arvioida leiri- tai retkitoimintaa yhdessä muiden työntekijöiden kanssa
- osaa käyttää ja soveltaa kristilliseen kasvatukseen ja nuorisotyöhön liittyviä teoreettisia, toiminnallisia ja vuorovaikutuksellisia taitoja leiri- ja retkitoiminnassa

Lisätietoja opiskelijoille

Jos työskentelet harjoittelussa alaikäisten kanssa, tilaa Oikeushallinnon asiointipalvelusta rikostaustaote ja toimita se opintotoimistoon ennen harjoittelun alkamista. Tilaa ote, kun paikka on varmistunut. Rikostaustaote tarvitsee esittää opintotoimistolle opintojen aikana vain kerran, mutta harjoittelupaikat saattavat pyytää sitä jokaisessa harjoittelussa erikseen. Ote on voimassa 6 kuukautta, ja se on maksuton. Lisätietoja saat Oikeusrekisterikeskuksen sivuilta.

HUOM! Rikosrekisteriotetta ei saa lähettää sähköpostilla, vaan se tulee näyttää kampuksen opintotoimistolle sen aukioloaikoina. Ota mukaan henkilöllisyystodistus. Poikkeustapauksissa rikosrekisteriotteen voi näyttää Teams-linkin kautta maanantaisin klo 13-14 opintotoimiston työntekijälle. Sinun tulee avata kamera, näyttää henkilöllisyystodistus sekä rikosrekisteriote.

Lisätiedot

Vähintään 2 op harjoittelusta suoritetaan Suomen evankelis-luterilaisen kirkon paikallisseurakunnassa, 3 op voi toteutua myös kirkollisen järjestön leiri- tai retkitoiminnassa.