YHT1PS24HKI-SH Ethics and expertise in the social, health and church sectors (4 cr)
Code: YHT1004A20S-3076
General information
Enrollment
01.03.2024 - 18.03.2024
Timing
19.08.2024 - 13.10.2024
Number of ECTS credits allocated
4 op
Mode of delivery
Contact teaching
Campus
Helsinki
Teaching languages
- Finnish
Seats
0 - 100
Degree programmes
- BA in Health Care
Teachers
- Sanna-Maija Kohonen
- Erja Eskelinen
- Päivi Pässilä
Groups
-
HKI-S24sh
- 19.08.2024 08:30 - 09:15, YHT1 / Orientaatio opintoihin (opintososionomi mukana)
- 19.08.2024 09:15 - 11:30, YHT1 / Luento 1
- 21.08.2024 12:45 - 14:15, YHT1 / Kirjallinen viestintä 1
- 23.08.2024 12:45 - 15:00, YHT1 / Luento 2
- 29.08.2024 12:30 - 15:30, YHT1 / Luento 3
- 30.08.2024 08:30 - 11:30, YHT1 / Luento 4
- 03.09.2024 09:15 - 11:30, YHT1 / Kirjallinen viestintä 2
- 05.09.2024 12:00 - 13:30, YHT1 / Opintososionomiopiskelijan tukipaja (vapaaehtoinen)
- 10.09.2024 12:30 - 15:30, YHT1 / Luento 5
- 11.09.2024 12:45 - 15:00, YHT1 / Tekstipaja (opintososionomiopiskelija mukana)
- 16.09.2024 10:15 - 11:45, YHT1 / Opintososionomiopiskelijan tukipaja (vapaaehtoinen)
- 18.09.2024 10:15 - 11:45, YHT1 / Kirjallisen tehtävän ohjaus (opintososionomiopiskelija mukana)
- 03.10.2024 14:00 - 15:30, YHT1 / Opintososionomiopiskelijan tukipaja (vapaaehtoinen)
- 10.10.2024 12:30 - 14:45, YHT1 / Ekstratekstipaja
Objective
Students
- know how to analyse the multidisciplinary basis of expertise and the challenging changes of the future
- are familiar with the history and central concepts of their professional field
- know how to analyse the view of humans and values behind their ethical actions
- are familiar with Diak’s values and basic task in the education system
- know how to produce study-related texts based on source materials
Content
- central underlying sciences and concepts in the social, health and church sectors
- the history, current state and future of the professions
- the shared ethical basis of the professions, Diak’s value basis
- how to use sources in texts, language guides and grammatical correctness
Evaluation scale
0-5